Daniel Miller | Underholdning

EN LITEN UPDATE

  • 29.03.2017 - 13:53


Hei,

Det er ikke å legge skjul på at jeg har hvert vekke fra bloggen i lengre tid nå. Jeg vil heller ikke sitte å beklage for det, men en ting jeg kan si er at jeg kommer litt og litt tilbake, først så tenkte jeg å skrive et eller to innlegg i uken for å få feelingen på det å blogge igjen.

Det at jeg tok avstand fra bloggen nå i fler måneder er fordi jeg har jobbet med meg selv. Funnet litt ut hvor jeg har meg selv i livet - men har ikke funnet min rette plass enda. Det kommer tøffere tider enn andre, det kan man ikke se vekk fra. Det å slite med mentaliteten er ikke noe å spøke med, så da var valget lett - jeg tok vare på meg selv.

#personlig #livet

SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN, HVEM ER DEN STYGGE DER?

  • 23.01.2017 - 18:57


Du gjør det, naboen gjør det, familie gjør det, venner gjør det, men jeg klarer det nesten ikke. Speilet er min værste fiende i livet, jeg hater egentlig å se meg i speilet. Jeg gjør det fler ganger om dagen - når jeg står opp, når jeg har dusjet, når jeg har kledd på meg, når jeg går forbi et speil på butikken - men jeg HATER det. Det at jeg tar tusenvis av bilder i speilet å legger ut på sosiale medier gjør jeg bare fordi jeg trenger en bekreftelse på hvordan jeg ser ut. Usikkerheten i meg selv er så stor at jeg innerst inne er redd for hva folk egentlig syns om meg. Selfie etter selfie, jeg er enda ikke fornøyd, speil etter speil, jeg er enda ikke fornøyd. Når blir jeg voksen nok til å forstå at jeg er som jeg er - eller kommer man aldri til det punktet der? Det er ensomt, trist og fullt av usikkerhet på meg selv, kroppen min og utseende mitt. 

Det er ensomt å være så opphengt i at man selv føler seg stygg, man føler seg ikke verdt noe og alt er bare feil. Uansett hvor jeg går ute så stirrer folk. Jeg føler meg bare ikke god nok som "alle" andre. Det er fler ganger jeg ser rundt i et rom der folk virker så fornøyde - MEN er det bare en fasade de opprettholder på lik linje med meg?

"Speil speil på veggen, hvem er den stygge der.."

DET Å LEVE MED DÅRLIG SELVBILDET...

  • 22.01.2017 - 21:01


Det er ikke bare jeg der ute som sliter med å seg meg i speilet, det er ikke kun meg der ute som lurer på om man har mat i fjeset fordi alle stirrer, det er ikke kun meg som vil helst være usynlig fra verden, det er ikke bare meg..

Etter fler år med mobbing på hvordan jeg ser ut, hvordan jeg kler meg og hvordan jeg er som person så har det blitt vanskelig å se seg selv i speilet å være fornøyd. Det er for meg utrolig vanskelig å være fornøyd med meg selv fordi alt om meg er blitt plukket på, tråkket ned på.. Dette har resultert i at jeg sitter alene for meg selv å syns jeg er stygg. Når man får høre konstant igjennom fler år at man er stygg så gjør det noe med en, du blir innestengt og trenger konstant bekreftelse på at du er "fin". Når jeg velger å legge ut bilder på instagram å får likes så kjenner jeg en form for bekreftelse på at dette bilde var et fint ett - men hvorfor skal man søke etter bekreftelse på noe man sliter med mentalt?

Hver dag så må jeg se meg i speilet for å kunne gå ut, slik at det ikke er dritt på jakken eller en flekk på buksen, å da ser jeg bare en sjelløs Daniel som gjør "bodycheck" på seg selv, det er utrolig sårt for meg å gå igjennom. Det å være så ødelagt fordi man ikke kan føle seg som deg selv er bare helt utrolig.. Det skal ikke være slik at man går rundt å er konstant redd for å få disse blikkene som sier tusen ord - du er stygg, æsj så ekkel du er, fyfaen du ser ikke ut, hva har du gjort med deg selv?

Jeg sier alltid til meg selv 
- DU ER IKKE ALENE -

Daniel Miller

22 år moteinteressert mann fra Bergen by. Email - daniel_m_94@hotmail.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no