Daniel Miller | Underholdning

NY SOFA I HUS!

  • 24.01.2017 - 13:49
Etter litt ventetid så har den nye sofaen kommet i hus, er så veldig fornøyd med hvordan stuen tar form nå! Det er så lite detaljer som skal til for å gjøre det fint, bare noen matchende farger og puter med mønster, vips har du en komplett sofa som ser utrolig flott ut.

Før så hadde jeg en enda større sofa som delte stuen i to, men var ganske så lei av å ha en "skillevegg" i stuen, så da ble valget enkelt, en enkel hjørnesofa - og det beste er at den akkurat passet på lengden på veggen - hehe.

Du kan gjerne følge meg på Instagram, bare klikk her.

WoopWoop, blogges!

#interiør #sofa #blogg

SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN, HVEM ER DEN STYGGE DER?

  • 23.01.2017 - 18:57


Du gjør det, naboen gjør det, familie gjør det, venner gjør det, men jeg klarer det nesten ikke. Speilet er min værste fiende i livet, jeg hater egentlig å se meg i speilet. Jeg gjør det fler ganger om dagen - når jeg står opp, når jeg har dusjet, når jeg har kledd på meg, når jeg går forbi et speil på butikken - men jeg HATER det. Det at jeg tar tusenvis av bilder i speilet å legger ut på sosiale medier gjør jeg bare fordi jeg trenger en bekreftelse på hvordan jeg ser ut. Usikkerheten i meg selv er så stor at jeg innerst inne er redd for hva folk egentlig syns om meg. Selfie etter selfie, jeg er enda ikke fornøyd, speil etter speil, jeg er enda ikke fornøyd. Når blir jeg voksen nok til å forstå at jeg er som jeg er - eller kommer man aldri til det punktet der? Det er ensomt, trist og fullt av usikkerhet på meg selv, kroppen min og utseende mitt. 

Det er ensomt å være så opphengt i at man selv føler seg stygg, man føler seg ikke verdt noe og alt er bare feil. Uansett hvor jeg går ute så stirrer folk. Jeg føler meg bare ikke god nok som "alle" andre. Det er fler ganger jeg ser rundt i et rom der folk virker så fornøyde - MEN er det bare en fasade de opprettholder på lik linje med meg?

"Speil speil på veggen, hvem er den stygge der.."

FASHION TIPS DU MÅ FØLGE!

  • 23.01.2017 - 12:43


Tenkte jeg skulle komme med noen motetips, jeg føler meg ikke så god på å gi tips, men prøver meg litt fram! Å kunne mote føler jeg kommer innefra og man bare "vet", om du skjønner hva jeg mener. De beste tipsene jeg kan komme med er disse 5.

1. Prøv alltid noe nytt!
Det å gå etter samme farge, samme form pass osv, er en felle for mange og blir en ond sirkel om man alltid skal gå med det man er så komfortabel med å vite at dette har jeg hatt tidligere bare i en annen farge, prøv å kom deg ut av komfortsonen din å prøv noe du aldri ville ha prøvd på butikken! Hvis du ser noe du liker i et magasin eller ligende så kan du like godt prøve det ut, få noen med deg som svarer ærlig når du spør om det er fint. Hjelper alltid!

2. Vær vågal.
Her er det bare å slippe fantasien løs, miks antrekk med forskjellig av det du har, kanskje har du en slitt dongeri bukse du kan klippe i her og der, kanskje en jakke du kan lappe på strykemerker osv. Her er det bare fantasien som lar deg fortsette i det uendelige!

3. Ikke la deg stoppe!
Du må virkelig ikke la deg stoppe å finne 1 klesstil å holde med resten av livet, gjør som jeg gjør. Jeg har titalls stiler, kler meg slik jeg føler nesten, hvem er det som har sakt at man kan kun ha en stil?

4. Se etter unike skatter!
Her er det bare å lete på shopping, finne tilbud og der henger det ingen vil ha, dette er ganske genialt for da finner du litt unike klær som ikke mange har! Det er alltid kjekt, for hvis du da kler det skikkelig godt, så har du gjort et virkelig kupp! Dette elsker jeg å gjøre.

5. VÆR deg selv!
Bare kle deg slik du vil, ikke la deg stoppe fordi du er litt redd med hvordan det tar seg ut det du går kledd i. Hvorfor skal det stoppe deg egentlig? Jeg kler meg i det jeg LIKER og ikke hva andre sier jeg bør gå med, dette er en egenskap man kommer langt med, for da har du mestret det ordtaket "Unik stil"!

 

DET Å LEVE MED DÅRLIG SELVBILDET...

  • 22.01.2017 - 21:01


Det er ikke bare jeg der ute som sliter med å seg meg i speilet, det er ikke kun meg der ute som lurer på om man har mat i fjeset fordi alle stirrer, det er ikke kun meg som vil helst være usynlig fra verden, det er ikke bare meg..

Etter fler år med mobbing på hvordan jeg ser ut, hvordan jeg kler meg og hvordan jeg er som person så har det blitt vanskelig å se seg selv i speilet å være fornøyd. Det er for meg utrolig vanskelig å være fornøyd med meg selv fordi alt om meg er blitt plukket på, tråkket ned på.. Dette har resultert i at jeg sitter alene for meg selv å syns jeg er stygg. Når man får høre konstant igjennom fler år at man er stygg så gjør det noe med en, du blir innestengt og trenger konstant bekreftelse på at du er "fin". Når jeg velger å legge ut bilder på instagram å får likes så kjenner jeg en form for bekreftelse på at dette bilde var et fint ett - men hvorfor skal man søke etter bekreftelse på noe man sliter med mentalt?

Hver dag så må jeg se meg i speilet for å kunne gå ut, slik at det ikke er dritt på jakken eller en flekk på buksen, å da ser jeg bare en sjelløs Daniel som gjør "bodycheck" på seg selv, det er utrolig sårt for meg å gå igjennom. Det å være så ødelagt fordi man ikke kan føle seg som deg selv er bare helt utrolig.. Det skal ikke være slik at man går rundt å er konstant redd for å få disse blikkene som sier tusen ord - du er stygg, æsj så ekkel du er, fyfaen du ser ikke ut, hva har du gjort med deg selv?

Jeg sier alltid til meg selv 
- DU ER IKKE ALENE -

BACK TO STAY OR NOT?

  • 22.01.2017 - 00:27


Bør jeg vende tilbake til blogg.no, bør jeg begynne å blogge for fullt igjen? Jeg vet virkelig ikke hva å gjøre!

Instagram - @drunklover
Snapchat - @drunklover
 

Daniel Miller

22 år moteinteressert mann fra Bergen by. Email - daniel_m_94@hotmail.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no