Daniel Miller | Underholdning

FASHION TIPS DU MÅ FØLGE!

  • 23.01.2017 kl.12:43


Tenkte jeg skulle komme med noen motetips, jeg føler meg ikke så god på å gi tips, men prøver meg litt fram! Å kunne mote føler jeg kommer innefra og man bare "vet", om du skjønner hva jeg mener. De beste tipsene jeg kan komme med er disse 5.

1. Prøv alltid noe nytt!
Det å gå etter samme farge, samme form pass osv, er en felle for mange og blir en ond sirkel om man alltid skal gå med det man er så komfortabel med å vite at dette har jeg hatt tidligere bare i en annen farge, prøv å kom deg ut av komfortsonen din å prøv noe du aldri ville ha prøvd på butikken! Hvis du ser noe du liker i et magasin eller ligende så kan du like godt prøve det ut, få noen med deg som svarer ærlig når du spør om det er fint. Hjelper alltid!

2. Vær vågal.
Her er det bare å slippe fantasien løs, miks antrekk med forskjellig av det du har, kanskje har du en slitt dongeri bukse du kan klippe i her og der, kanskje en jakke du kan lappe på strykemerker osv. Her er det bare fantasien som lar deg fortsette i det uendelige!

3. Ikke la deg stoppe!
Du må virkelig ikke la deg stoppe å finne 1 klesstil å holde med resten av livet, gjør som jeg gjør. Jeg har titalls stiler, kler meg slik jeg føler nesten, hvem er det som har sakt at man kan kun ha en stil?

4. Se etter unike skatter!
Her er det bare å lete på shopping, finne tilbud og der henger det ingen vil ha, dette er ganske genialt for da finner du litt unike klær som ikke mange har! Det er alltid kjekt, for hvis du da kler det skikkelig godt, så har du gjort et virkelig kupp! Dette elsker jeg å gjøre.

5. VÆR deg selv!
Bare kle deg slik du vil, ikke la deg stoppe fordi du er litt redd med hvordan det tar seg ut det du går kledd i. Hvorfor skal det stoppe deg egentlig? Jeg kler meg i det jeg LIKER og ikke hva andre sier jeg bør gå med, dette er en egenskap man kommer langt med, for da har du mestret det ordtaket "Unik stil"!

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits